Etappe 61 Fromista - Cervatos de la Cueza 38 km .

Vandaag terug in een albergue geslapen , om dan s'morgens  op tijd te kunnen vertrekken. Er stonden heel wat km op het programma . Eigenlijk was het nog donker , en dan met ne slaapkop ,zat ik bijna op een afrit van een autostrade 🤪🤪.Maar niks gebeurd, ik zag er ene met een lichtje op zijn hoofd , dieje dan maar gevolgd 🚶🚶🤩.
De etappes van de laatste dagen zijn eentonig , zoals vandaag de ganse dag naast een grote baan gewandeld, de laatste 10 km over een onverhard padje , de hele dag , velden met graan ,zowel links als rechts ,veel is daar nu niet aan te zien. 
Ook zeer weinig voetgangers , de eerste 3 uur al bijna niemand gezien , daarna waren ze wakker, maar dan veel meer fietsers !
Als je dan door de dorpjes wandeld waar terraskes zijn , is het des te drukker !
Van het laatste dorpje tot hier was het bijna 17 km , een lang stuk !!
En ook heel druk , want er is hier maar 1 albergue ,dus volk genoeg .Eerst een grote pint voor de dorst  ,dan gaan douchen en ons nog wat amuseren. Tot zelfs zwemmen kan je hier , nog nergens gezien en voor geen geld , Spanje is veel goedkoper dan Frankrijk. 
Het was volop zon tot deze middag , dan was ze af en toe achter de wolken , en er stond een stevig briesje , anders was het veel te warm geweest , het was net goed om te wandelen.
Morgen wordt het hetzelfde weer en staan er weer wat km op de planning ,alleen het uitzicht mag mooier worden !! 

Reacties

  1. Elske, voor jouw geen mooie omgeving, voor ons zeer speciaal en mooie foto's, en vooral dat jij deze reis maakt. Zo knap en straf, chapeau !🚶‍♀️👏😎🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volhouden Elske, ge doet da heel goe. Chapeau. Ben jaloers op u !!! Geweldig. Grtjs Ria

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts